U bent hier

Hoe vind ik een vraaggezin?

Drie peuters spelen zittend op de grond met gekleurde plastic balletjes en blokken

Kids First is voortdurend op zoek naar nieuwe gastouders in Friesland. Indien u als gastouder aan de wettelijke eisen voldoet of bereidt bent om te gaan voldoen aan deze eisen dan kunt u via Kids First Gastouderbureau gaan werken.

Meld u bij aan als gastouder bij Kids First Gastouderbureau

Als u als gastouder voor Kids First wilt gaan werken, kunt u zich aanmelden bij het kopje aanmelden gastouder. Hier vindt u een digitaal aanmeldingsformulier, waarop u allerlei gegevens dient in te vullen, zoals uw gezinssamenstelling, welke dagen en tijden u beschikbaar bent en uw motivatie om als gastouder te gaan werken. Wilt u zich liever schriftelijk aanmelden, dan kunt u telefonisch een aanmeldingsformulier bij ons opvragen.

Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen, neemt een bemiddelingsmedewerker van ons gastouderbureau telefonisch contact met u op. Als het telefoongesprek naar beider tevredenheid is verlopen, wordt u geanonimiseerd in ons digitale gastouderbestand opgenomen. Dit bestand biedt u de mogelijkheid zich te presenteren aan de ouders die op zoek zijn naar een gastouder. De ouders, die opvang voor hun kind(eren) nodig hebben, kunnen zelf op zoek naar een passende gastouder.

 

Zelf actief zoeken

Uiteraard is het geen enkel probleem als u zelf ook op zoek gaat naar een vraaggezin. Mocht uw eigen zoektocht iets opleveren, dan verstrekken wij u graag de bonus voor het aanleveren van een eigen vraaggezin. U kunt eventuele vraaggezinnen vinden in uw eigen kennissenkring of bijvoorbeeld door het plaatsen van “zoekertjes” in uw regionale krant. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze “prikadvertenties” die u zelf kunt ophangen in scholen, bibliotheken, supermarkten en verloskundigenpraktijken bij u in de buurt. Indien u deze advertenties kosteloos wilt ontvangen, kunt u het beste even contact met ons opnemen.